ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2017年04月09日

ランチメニューのご案内

4/10,11 Mon.Tue.
A:チキンのモッツァレラ焼き セージクリームソース
Mozzarella chicken with sage cream sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのトマトソース ボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

4/12,13 Wed.Thu.
A:ノルウェーサーモンのソテー グリーンソース
Norwegian salmon sauté with green sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 鶏挽き肉と筍、グリーンピースのクリームソース
Spaghetti with ground chicken, bamboo shoot & peas, cream sauce

4/14,15,16 Fri.Sat.Sun.
A:ポークのモッツァレラ焼き ピッツァソース
Mozzarella pork with pizza sauce
B:スパゲッティ 海老のトマトバジルソース
Spaghetti with shrimp, tomato basil sauce
C:スパゲッティ サラミときのこのレモンクリームソース
Spaghetti with salami & mushroom, lemon cream sauce

4/17,18 Mon.Tue.
A:ポーク肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ 揚げなすとリコッタチーズのトマトソース
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ しらすとキャベツの柚子こしょう風味オイルソース
Spaghetti with whitebait & cabbage, yuzu-pepper oil sauce

4/19,20 Wed.Thu.
A:牛ばら肉のボイル 赤ワイン風味トマトソース
Boiled beef plate with red wine tomato sauce
B:スパゲッッティ ハムと小柱のトマトマスカルポーネソース
Spaghetti with ham & bay scallops, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ 牛挽き肉とアスパラガス、オニオンのバターソース
Spaghetti with ground beef, asparagus & sauté onions, butter sauce

4/21,22,23 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのオーブン焼き マスタードクリームソース
Baked chicken with cream mustard sauce
B:スパゲッティ かじきまぐろと青菜のアラビアータ風
Spaghetti with swordfish & greens, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ 豚ばら肉とキャベツのアンチョビ風味オイルソース
Spaghetti with pork belly & cabbage, anchovy garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 07:51| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

ランチメニューのご案内

3/27,28 Mon.Tue.
A:チキンのモッツァレラ焼き ピッツァソース
Mozzarella chicken with pizza sauce
B:スパゲッティ 小柱ときのこのアラビアータ風
Spaghetti with bay scallops 6 mushroom, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ しらすと春キャベツ、ドライトマトのオイルソース
Spaghetti with whitebait, cabbage & sun-dried tomatoes, garlic oil sauce

3/29,30 Wed.Thu.
A:サーモンのムニエル レモンバターソース
Norwegian salmon meuniere with lemon butter sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 鶏挽き肉と菜の花のクリームソース
Spaghetti with ground chicken & field mustard, cream sauce

3/31 4/1,2 Fri.Sat.Sun.
A:ポークのモッツァレラ焼き ハニーマスタードソース
Mozzarella pork with honey mustard sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのトマトソース
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

4/3,4 Mon.Tue.
A:ポーク肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ 揚げなすとリコッタチーズのトマトソース
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ かに身と筍、グリーンピースのオイルソース
Spaghetti with crab meat, bamboo shoot & peas, garlic oil sauce
4/5,6 Wed.Thu.
A:牛ばら肉のボイル マリナーラソース
Boiled beef plate with marinara sauce
B:スパゲッッティ 海老とマスカルポーネのトマトソース
Spaghetti with shrimp, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ 鶏挽き肉とマッシュルーム、オニオンのバターソース
Spaghetti with ground chicken, mushroom & sauté onions, butter sauce

4/7,8,9 Fri.Sat.Sun.
A:ポークのモッツァレラ焼き カルディナーレソース
Pork mozzarella with cardinal sauce
B:スパゲッティ ベーコンといんげんのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with bacon & green beans, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ やりいかのグリーンオリーブのタプナードソース
Spaghetti with squid, green olive tapenade sauce
posted by ベルマーレ at 07:19| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年03月12日

ランチメニューのご案内

3/13,14 Mon.Tue.
A:ポーク肩ロースのグリル マリナーラソース
Pork shoulder steak with marinara sauce
B:スパゲッティ チキンとマッシュルームのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with chicken & mushroom, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ しらすと春キャベツ、ドライトマトのオイルソース
Spaghetti with bay scallops, cabbage & sun-dried tomatoes, garlic oil sauce

3/15,16 Wed.Thu.
A:ノルウェーサーモンのムニエル レモンバターソース
Norwegian salmon meuniere with lemon butter sauce
B:スパゲッティ パンチェッタと葉たまねぎのアラビアータ
Spaghetti with pancetta & green onions, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ かに身と菜の花のオイルソース
Spaghetti with crab meat & field mustard, garlic oil sauce

3/17,18,19 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのモッツァレラ焼き アンチョビバターソース
Mozzarella chicken with anchovy butter sauce
B:スパゲッティ 海老のプッタネスカ風
Spaghetti with shrimp, puttanesca sauce
C:スパゲッティ ハムと筍、グリーンピースのクリームソース
Spaghetti with ham, bamboo shoot & peas, cream sauce

3/20,21 Mon.Tue.
A:ポーク肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ 牛うす切り肉ときのこの赤ワイン風味トマトソース
Spaghetti with beef & mushroom, red wine tomato sauce
C:スパゲッティ シーフードのカルボナーラ カイエン風味
Spaghetti with seafood, carbonara sauce
3/22,23 Wed.Thu.
A:牛ばら肉のボイル タラゴン風味グリーンソース
Boiled beef plate with tarragon green sauce
B:スパゲッッティ ベーコンといんげんのトマトリコッタ
Spaghetti with bacon & green beans, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ 小柱とみつ葉のアンチョビ、パン粉風味
Spaghetti with bay scallop, potherbs, anchovies & bread crumbs

3/24,25,26 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのハーブパン粉焼き セージクリームソース
Panko crusted chicken with sage cream sauce
B:スパゲッティ やりいかとズッキーニのトマトバジルソース
Spaghetti with squid & zucchini, tomato basil sauce
C:スパゲッティ 海老と筍、ケイパーのバター風味
Spaghetti with shrimp, bamboo shoot & capers, butter sauce
posted by ベルマーレ at 12:07| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする