ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2018年06月01日

ランチメニューのご案内

5/21,22 Mon.Tue.
A:チキンのディジョンマスタード付けオーブン焼き
Baked chicken with mustard cream sauce
B:スパゲッティ 海老といんげん、新ごぼうのトマトソース
Spaghetti with shrimp, green beans & burdock, tomato sauce
C:スパゲッティ ベーコンととうもろこしのオイルソース
Spaghetti with bacon & corn, garlic oil sauce

5/23,24 Wed.Thu.
A:ポークのモッツァレラ焼き トマトクリームソース
Mozzarella pork with tomato cream sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風トマトソース
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ しらすと水なすのアンチョビ風味
Spaghetti with whitebait & egg plant, anchovy garlic oil sauce

5/25,26,27 Fri.Sat.Sun.
A:ノルウェーサーモンのソテー ラビゴットソース
Norwegian salmon saute with sauce ravigote
B:スパゲッティ サルシッチャとズッキーニのトマトソース
Spaghetti with salsicia & zucchini, tomato sauce
C:スパゲッティ 小柱と茗荷、ししとうのオイルソース
Spaghetti with bay scallops, Japanese ginger & green pepper, garlic oil sauce

5/28,29 Mon.Tue.
A:ポーク肩ロースのグリル ピッツァソース
Pork shoulder steak with pizza sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのトマトリコッタソース
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ やりいかと空芯菜、ドライトマトのオイルソース
Spaghetti with squid, water spinach & sun-dried tomatoes, garlic oil sauce

5/30,31 Wed.Thu.
A:チキンソテー ハーブ風味クリームソース
Chicken saute with herbal cream sauce
B:スパゲッティ 豚ひき肉とズッキーニ、オリーブのアラビアータ風
Spaghetti with ground pork, zucchini & olives, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ かじきまぐろとししとう、トマトのオイルソース
Spaghetti with swordfish, green pepper & tomatoes, garlic oil sauce

6/1,2,3 Fri.Sat.Sun.
A:牛ばら肉のボイル ベアルネーズソース
Boiled beef navel with bearnaise sauce
B:スパゲッッティ ベーコンときのこのトマトソース
Spaghetti with bacon & mushroom, tomato sauce
C:スパゲッティ 海老とアスパラガスのアメリケーヌクリーム
Spaghetti with shrimp & asparagus with creamy american sauce
posted by ベルマーレ at 21:05| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2018年05月13日

ランチメニューのご案内

5/7,8 Mon.Tue.
A:チキンソテー ハーブとヴィネガー風味ソース
Chicken cacciatore
B:スパゲッティ 小柱とズッキーニのトマトソース
Spaghetti with bay scallops & zucchini, tomato sauce
C:スパゲッティ ハム、マッシュルーム、グリーンピースのクリーム
Spaghetti with ham,mushroom & peas, cream sauce

5/9,10 Wed.Thu.
A:ポークロースのボイル トンナートソース
Boiled pork slices with tuna sauce
B:スパゲッティ しらすとアスパラガス、玉子のトマトソース
Spaghetti with whitebait, asparagus & eggs, tomato sauce
C:スパゲッティ ベーコンとドライトマトのオイルソース
Spaghetti with bacon & sun-dried tomatoes, garlic oil sauce

5/11,12,13 Fri.Sat.Sun.
A:ポークのモッツァレラ焼き プッタネスカ風ソース
Mozzarella pork with puttanesca sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風トマトソース
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 小柱の大葉とからすみ風味
Spaghetti with bay scallops, shiso & botargo

5/14,15 Mon.Tue.
A:チキンのオーブン焼き レモンクリームソース
Baked chicken with lemon cream sauce
B:スパゲッティ 海老とブロッコリーのトマトバジルソース
Spaghetti with shrimp & broccoli, tomato basil sauce
C:スパゲッティ 牛ひき肉とハーブのオイルソース
Spaghetti with ground beef & herbs, garlic oil sauce

5/16,17 Wed.Thu.
A:サーモンのソテー ディル風味グリーンソース
Salmon sauté with dill green sauce
B:スパゲッティ ツナといろいろなきのこのトマトソース
Spaghetti with tuna & mixed mushroom, tomato sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

5/18,19,20 Fri.Sat.Sun.
A:ポーク肩ロースのグリル シャリアピンソース
Pork shoulder steak with Chaliapin sauce
B:スパゲッッティ 揚げなすのトマトリコッタソース
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ やりいかとキャベツのアンチョビ風味
Spaghetti with squid & cabbage, anchovy garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 09:22| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2018年04月22日

ランチメニューのご案内

4/23,24 Mon.Tue.
A:チキンソテー シャリアピンソース
Chicken saute with chaliapin sauce
B:スパゲッティ たこのプッタネスカ風トマトソース
Spaghetti with octopus, puttanesca sauce
C:スパゲッティ ブロッコリーとドライトマトのからすみ風味
Spaghetti with broccoli, sun-dried tomatoes & botargo

4/25,26 Wed.Thu.
A:ポーク肩ロースのグリル ピッツァソース
Pork shoulder steak with pizza sauce
B:スパゲッティ しらすと春キャベツのアラビアータ風
Spaghetti with whitebait & cabbage, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ ツナとケイパーのクリームソース
Spaghetti with tuna & capers, cream sauce

4/27,28,29 Fri.Sat.Sun.
A:ノルウェーサーモンのソテー グリーンソース
Norwegian salmon saute with green sauce
B:スパゲッティ 海老と筍のトマトバジルソース
Spaghetti with shrimp & bamboo shoot, tomato basil sauce
C:スパゲッティ 豚ひき肉とオリーブ、ハーブのクリームソース
Spaghetti with ground pork, olives & herbs, cream sauce

4/30 5/1 Mon.Tue.
A:牛ばら肉のボイル 赤ワインペッパーソース
Boiled beef navel with red wine peppercorn sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風トマトソース
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ かじきまぐろのタプナード風味
Spaghetti with sword fish, tapenade sauce

5/2,3 Wed.Thu.
A:チキンのモッツァレラ焼き 赤パプリカソース
Mozzarella chicken with red bell pepper sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

5/4,5,6 Fri.Sat.Sun.
A: ポークのモッツァレラ焼き グリーンペッパーソース
Mozzarella pork with green pepper sauce
B:スパゲッッティ 揚げなすとパンチェッタのトマトリコッタ
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ やりいかとキャベツのアンチョビ風味
Spaghetti with squid & cabbage, anchovy garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 08:04| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする