ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2017年02月15日

ランチメニューのご案内

2/13,14 Mon.Tue.
A:豚ロースのモッツァレラ焼き カルディナーレソース
Pork mozzarella with cardinal sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ 小柱とほうれん草のジンジャー風味オイルソース
Spaghetti with bay scallops & spinach, ginger garlic oil sauce

2/15,16 Wed.Thu.
A:サーモンのフリット ディル風味タルタルソース
Deeo-fried salmon with dill tartar sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ やりいかとグリーンピースのパン粉風味
Spaghetti with squid, peas & breadcrumbs

2/17,18,19 Fri.Sat.Sun.
A:牛ばら肉のボイル サルサベルデとサルサロッサ
Boiled beef plate with green & red sauce
B:スパゲッティ 海老とブロッコリーのポモドーロ
Spaghetti with shrimp & broccoli, tomato sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

2/20,21 Mon.Tue.
A:チキンのディジョンマスタード付けオーブン焼き
Baked chicken with mustard cream sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ たらこのトマトバジル
Spaghetti with cod roe, tomatoes & basil

2/22,23 Wed.Thu.
A:ポーク肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ カラブリア風辛いポークラグー
Spaghetti with Calabrese-style spicy pork ragu
C:スパゲッティ かじきまぐろと葉玉ねぎのアンチョビ風味
Spaghetti with swordfish & green onion, anchovy garlic oil sauce

2/24,25,26 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのモッツァレラ焼き セージバターソース
Mozzarella chicken with sage butter sauce
B:スパゲッティ パンチェッタと菜の花のポモドーロ
Spaghetti with pancetta & field mustard, tomato sauce
C:スパゲッティ たことセロリのレモン風味ペペロンチーノ
Spaghetti with octopus & celery, lemon garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 23:25| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年02月02日

ランチメニューのご案内

1/30,31 Mon.Tue.
A:豚ロースのモッツァレラ焼き トマトマスタードソース
Pork mozzarella with tomato mustard sauce
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ サラミとグリーンピースのレモンクリーム
Spaghetti with salami & peas, lemon cream sauce

2/1,2 Wed.Thu.
A:サーモンのソテー フェンネルのペーストソース
Salmon sauté with fennel frond pesto
B:スパゲッティ 海老のプッタネスカ風
Spaghetti with shrimp, puttanesca sauce
C:スパゲッティ 鶏挽き肉のゴルゴンゾーラクリーム
Spaghetti with ground chicken with gorgonzola cream sauce

2/3,4,5 Fri.Sat.Sun.
A:チキンソテー タラゴン風味クリームソース
Chicken sauté with tarragon cream sauce
B:スパゲッティ カラブリア風辛いラグーソース
Spaghetti with Calabrese-style spicy ragu
C:スパゲッティ たらことじゃがいものディルバター風味
Spaghetti with cod roe & potato, dill butter sauce

2/6,7 Mon.Tue.
A:豚ばら肉のボイル グリビッシュソース
Boiled pork belly with gribiche sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのトマトリコッタソース
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ しらすと芹、水菜のオイルソース
Spaghetti with whitebait & potherbs, garlic oil sauce

2/8,9 Wed.Thu.
A:豚肩ロースのグリル マリナーラソース
Pork shoulder steak with marinara sauce
B:スパゲッティ やりいかと菜の花のアラビアータ風
Spaghetti with squid & field mustard, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

2/10,11,12 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのモッツァレラ焼き アンチョビバターソース
Mozzarella chicken with anchovy butter sauce
B:スパゲッティ ハムとマッシュルームのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with ham & mushroom, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ サルシッチャとブロッコリー、ペコリーノ風味
Spaghetti with salsiccia, broccoli & pecorino
posted by ベルマーレ at 07:21| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする