ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2016年12月26日

ランチメニューのご案内

12/19,20 Mon.Tue.
A:ローストポーク 粒マスタード風味クリームソース
Roasted pork loin with mustard cream sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのポモドーロ ボスカイオーラ
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ ベーコンと芽キャベツ、ドライトマトのクリーム
Spaghetti with bacon, Brussels sprouts & sun-dried tomatoes, cream sauce

12/21,22 Wed.Thu.
A:チキンのモッツァレラ焼き ピッツァソース
Mozzarella chicken with pizza sauce
B:スパゲッティ 牛ひき肉とハーブ、オリーブのポモドーロ
Spaghetti with ground beef, herbs & olives, tomato sauce
C:スパゲッティ サラミとブロッコリーのレモンクリーム
Spaghetti with salami & broccoli, lemon cream sauce

12/23,24,25 Fri.Sat.Sun.
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ 海老とグリーンピースのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with shrimp & peas, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ ツナとごぼう、ハーブのオイルソース
Spaghetti with tuna & burdock, garlic-herb oil sauce

12/26,27 Mon.Tue.
A:豚ばら肉のボリート グリーンソース
Boiled pork belly with green sauce
B:スパゲッティ カラブリア風辛いラグーソース
Spaghetti with Calabrese-style spicy meat ragu
C:スパゲッティ 小柱のアンチョビとケイパー風味クリーム
Spaghetti with bay scallops & capers, anchovy cream sauce

12/28,29 Wed.Thu.
A:チキンソテー セージ風味クリームソース
Chicken sauté with sage cream sauce
B:スパゲッティ やりいかのポモドーロ バジルと柚子風味
Spaghetti with squid, tomato-basil-yuzu sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

1/4,5 Mon.Tue.
A:チキンのモッツァレラ焼き マリナーラソース
Mozzarella chicken with marinara sauce
B:スパゲッティ いろいろな魚介のラグー オレガノ風味
Spaghetti with seafood ragu
C:スパゲッティ 豚ひき肉とほうれん草のかぼちゃクリーム
Spaghetti with ground pork & spinach, pumpkin cream sauce
posted by ベルマーレ at 20:19| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2016年12月05日

ランチメニューのご案内

12/5,6 Mon.Tue.
A:チキンささみフリット カルディナーレソース
Deep-fried chicken tenderloin with cardinal sauce
B:スパゲッティ 牛ひき肉、オリーブ、ハーブのトマトソース
Spaghetti with ground beef, olives & herbs, tomato sauce
C:スパゲッティ 小柱とししとう、茗荷のオイルソース
Spaghetti with bay scallops, green pepper & ginger, garlic oil sauce

12/7,8 Wed.Thu.
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ ベーコンとグリーンオリーブ、フレッシュトマト
Spaghetti with bacon & green olives, fresh tomato sauce
C:スパゲッティ ツナとごぼうのペペロンチーノ オレガノ風味
Spaghetti with tuna, burdock & oregano, garlic oil sauce

12/9,10,11 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのモッツァレラ焼き マリナーラ風
Chicken marinara
B:スパゲッティ 海老とグリーンピースのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with shrimp & peas, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ 豚ばら肉とせり、三つ葉、水菜のオイルソース
Spaghetti with pork belly & potherbs, garlic oil sauce

12/12,13 Mon.Tue.
A:牛ばら肉のボリート 春菊のグリーンソース
Boiled beef plate with chrysanthemum green sauce
B:スパゲッティ チキンのプッタネスカ風トマトソース
Spaghetti with chicken, puttanesca sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

12/14,15 Wed.Thu.
A:サーモンのフリット タラゴン風味タルタルソース
Deep-fried salmon with tarragon tartar sauce
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 牛ひき肉と里芋のアンチョビバター風味
Spaghetti with ground beef & taro, anchovy butter sauce

12/16,17,18 Fri.Sat.Sun.
A:ポークロースのモッツァレラ焼き オレンジとマルサラのソース
Mozzarella pork with orange marsala sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのトマトリコッタソース
Spaghetti with deep-fried egg plant, toato ricotta sauce
C:スパゲッティ いろいろなきのこのペペロンチーノ
Spaghetti with mixed mushroom, duxelles garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 20:08| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする