ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2016年10月23日

ランチメニューのご案内

10/24,25 Mon.Tue.
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with horseradish sauce
B:スパゲッティ 牛ひき肉とオリーブ、ハーブのポモドーロ
Spaghetti with ground beef, olives & herbs, tomato sauce
C:スパゲッティ ハムとグリーンピースのレモンクリーム
Spaghetti with ham & peas, lemon cream sauce

10/26,27 Wed.Thu.
A:ノルウェーサーモンのフライ ディル風味タルタルソース
Deep-fried Norwegian salmon with dill tartar sauce
B:スパゲッティ ベーコンとたまごのポモドーロ
Spaghetti with bacon & egg, tomato sauce
C:スパゲッティ しらすとブロッコリーのアンチョビ風味
Spaghetti with whitebait & broccoli, anchovy garlic oil sauce

10/28,29,30 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのモッツァレラ焼き ピッツァソース
Mozzarella chicken with pizza sauce
B:スパゲッティ 海老とマッシュルームのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with shrimp & mushrooms, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ チリ風味カルボナーラ
Spaghetti with chili carbonara sauce

10/31 11/1 Mon.Tue.
A:豚ばら肉のボイル グリビッシュソース
Boiled pork belly with gribiche sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 鶏ひき肉とカリフラワーのゴルゴンゾーラ風味
Spaghetti with ground chicken & cauliflower, gorgonzola sauce

11/2,3 Wed.Thu.
A:ディアボラチキン ケイジャン風味
Chicken diavola with cajun seasoning
B:スパゲッティ 揚げなすのプッタネスカ風
Spaghetti with deep-fried egg plant, puttanesca sauce
C:スパゲッティ かじきまぐろのシナモン風味クリーム
Spaghetti with swordfish, cinnamon sauce

11/4,5,6 Fri.Sat.Sun.
A:豚肩ロースのグリル グリーンソース
Pork shoulder steak with green sauce
B:スパゲッティ ほうれん草とアンチョビのトマトリコッタ
Spaghetti with spinach, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ いかと豆苗の辛味噌風味
Spaghetti with squid & pea sprout, spicy miso sauce

posted by ベルマーレ at 17:32| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2016年10月12日

ランチメニューのご案内

10/10,11 Mon.Tue.
A:豚肩ロースのグリル レフォールソース
Pork shoulder steak with horseradish sauce
B:スパゲッティ チキンとじゃがいものトマトクリーム
Spaghetti with chicken & potato, tomato cream sauce
C:スパゲッティ 小柱とほうれん草のジンジャー風味オイルソース
Spaghetti with bay scallops & spinach, ginger garlic oil sauce

10/12,13 Wed.Thu.
A:ノルウェーサーモンのソテー グリーンソース
Norwegian salmon sauté with green sauce
B:スパゲッティ ハムとたまごのトマトソース
Spaghetti with ham & egg, tomato sauce
C:スパゲッティ 魚介ときのきのこのドライトマト風味
Spaghetti with mixed seafood, mushroom & semi-dried tomatoes

10/14,15,16 Fri.Sat.Sun.
A:チキンのモッツァレラ焼き マリナーラ風
Chicken marinara
B:スパゲッティ 海老とグリーンピースのトマトマスカルポーネ
Spaghetti with shrimp & peas, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

10/17,18 Mon.Tue.
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ ハムとマッシュルームのローマ風クリーム
Spaghetti with ham & mushroom, cream sauce

10/19,20 Wed.Thu.
A:ディアボラチキン ケイジャン風味
Chicken diavola with cajun seasoning
B:スパゲッティ かじきまぐろのプッタネスカ風
Spaghetti with swordfish, puttanesca sauce
C:スパゲッティ いかと豆苗のアンチョビ風味
Spaghetti with squid & pea sprout, anchovy garlic oil sauce

10/21,22,23 Fri.Sat.Sun.
A:豚ロースのモッツァレラ焼き セージ風味クリームソース
Mozzarella pork loin with sage cream sauce
B:スパゲッティ サーモンのトマトクリーム
Spaghetti with salmon, tomato cream sauce
C:スパゲッティ いろいろなきのこのペペロンチーノ
Spaghetti with mushroom, garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 22:53| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする