ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2016年04月24日

ランチメニューのご案内

4/25,26 Mon.Tue.
A:若鶏のソテー いろいろな野菜のトマトクリーム
Chicken sauté with vegetable cream sauce
B:スパゲッティ 牛ひき肉ときのこのポモドーロ
Spaghetti with ground beef & mushroom, tomato sauce
C:スパゲッティ 海老とせり、水菜のペペロンチーノ
Spaghetti with shrimp & potherbs, garlic oil sauce

4/27,28 Wed.Thu.
A:豚肩ロースのグリル レモンバターソース
Pork shoulder steak with lemon butter sauce
B:スパゲッティ モッツァレラとバジルのポモドーロ
Spaghetti with mozzarella & basil, tomato sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

4/29,30 5/1 Fri.Sat.Sun
A:牛ばら肉のボイル 赤ワイン風味トマトソース
Boiled beef rib with red wine tomato sauce
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ ハムとマッシュルームのクリームソース
Spaghetti with ham & mushroom, cream sauce

5/2,3 Mon.Tue.
A:若鶏のモッツァレラ焼き トマトマスタードソース
Chicken mozzarella with tomato mustard sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ 桜海老とキャベツの柚子こしょう風味
Spaghetti with sakura shrimp & cabbage, yuzu-pepper oil sauce

5/4,5 Wed.Thu.
A:豚肩ロースのグリル マリナーラ風ソース
Pork shoulder steak with marinara sauce
B:スパゲッティ 小柱のトマトマスカルポーネ
Spaghetti with bay scallops & vegetables, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ チキンとマッシュルームの粒マスタード風味
Spaghetti with chicken & mushroom, mustard sauce

5/6,7,8 Fri.Sat.Sun
A:豚ロースのモッツァレラ焼き マルサラソース
Pork loin mozzarella with marsala sauce
B:スパゲッティ ベーコンとズッキーニのトマトリコッタ
Spaghetti with bacon & zucchini, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ ツナとケイパーのクリームソース
Spaghetti with tuna & capers, cream sauce
posted by ベルマーレ at 11:46| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2016年04月15日

ランチメニューのご案内

4/11,12 Mon.Tue.
A:若鶏のソテー いろいろな野菜のクリームソース
Chicken sauté with mixed vegetable cream sauce
B:スパゲッティ 小柱のプッタネスカ風
Spaghetti with bay scallops, puttanesca sauce
C:スパゲッティ 牛ひき肉とじゃがいものローズマリー風味バター
Spaghetti with ground beef & potato, rosemary butter sauce

4/13,14 Wed.Thu.
A:牛ばら肉のボイル サルサ・ヴェルデとサルサ・ロッサ
Boiled beef rib with green & red sauce
B:スパゲッティ ハムとマッシュルームのトマトクリーム
Spaghetti with ham, mushroom & peas, tomato cream sauce
C:スパゲッティ ツナとごぼうのオレガノ風味オイルソース
Spaghetti with tuna, burdock & oregano, garlic oil sauce

4/15,16,17 Fri.Sat.Sun
A:豚肩ロースのグリル アンチョビとケイパー風味白ワインソース
Pork shoulder steak with capers, anchovies & white wine
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 鶏肉とカリフラワーのゴルゴンゾーラ風味クリーム
Spaghetti with ground chicken & cauliflower, gorgonzola cream sauce

4/18,19 Mon.Tue.
A:若鶏のモッツァレラ焼き トマトバジルソース
Chicken mozzarella with tomato basil sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

4/20,21 Wed.Thu.
A:サーモンのフリット ディル風味タルタルソース
Deep-fried salmon with dill tartar sauce
B:スパゲッティ 桜海老と青菜のアラビアータ風
Spaghetti with sakura shrimp & greens, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ しらすと春キャベツのペペロンチーノ
Spaghetti with whitebait & cabbage, garlic oil sauce

4/22,23,24 Fri.Sat.Sun
A:豚ロースのモッツァレラ焼き ピッツァソース
Pork loin mozzarella with pizza sauce
B:スパゲッティ アスパラガスのリコッタ風味ポモドーロ
Spaghetti with asparagus, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ 小海老と筍のタプナード風味
Spaghetti with shrimp & bamboo shoot, tapenade sauce
posted by ベルマーレ at 00:12| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする