ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2016年03月26日

ランチメニューのご案内

3/28,29 Mon.Tue.
A:豚肩ロースのグリル レモンバターソース
Pork shoulder steak with lemon butter sauce
B:スパゲッティ パンチェッタとほうれん草のゴルゴンゾーラ・トマト
Spaghetti with pancetta & spinach, tomato gorgonzola sauce
C:スパゲッティ 小柱と生海苔のクリームソース
Spaghetti with bay scallops & laver, cream sauce

3/30,31 Wed.Thu.
A:サーモンのフリット ディル風味タルタルソース
Deep-fried salmon with dill tartar sauce
B:スパゲッティ 春きゃべつのプッタネスカ風
Spaghetti with cabbage, puttanesca sauce
C:スパゲッティ チリ風味カルボナーラ
Spaghetti with chili carbonara sauce

4/1,2,3 Fri.Sat.Sun
A:牛ばら肉の煮込み 赤ワイン風味トマトソース
Boiled beef rib with red wine tomato sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ いろいろな魚介のレモンオイルソース
Spaghetti with mixed seafood, lemon oil sauce

4/4,5 Mon.Tue.
A:若鶏のモッツァレラ焼き ピッツァソース
Chicken mozzarella with pizza sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのポモドーロ ボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ しらすとブロッコリーのアンチョビ風味
Spaghetti with whitebait & broccoli, anchovy garlic oil sauce

4/6,7 Wed.Thu.
A:ローストポーク 粒マスタード風味クリームソース
Roasted pork loin with mustard cream sauce
B:スパゲッティ いかと芹のアラビアータ風
Spaghetti with squid & Japanese parsley, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ 鶏ひき肉ときのこのクリーム
Spaghetti with ground chicken & mushroom, cream sauce

4/8,9,10 Fri.Sat.Sun
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレットソース
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 小海老のオリーブペースト風味
Spaghetti with shrimp & olive tapenade
posted by ベルマーレ at 00:58| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2016年03月11日

ランチメニューのご案内

3/14,15 Mon.Tue.
A:若鶏のオーブン焼き バルサミコのヴィネグレット
Baked chicken with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ ベーコンとさやえんどうの大葉風味ポモドーロ
Spaghetti with bacon & peas, shiso tomato sauce
C:スパゲッティ ツナとごぼうのケイパー風味クリーム
Spaghetti with tuna & burdock, caper cream sauce

3/16,17 Wed.Thu.
A:カレイのフリット サウザンアイランドドレッシング
Deep-fried flatfish with thousand island dressing
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ しらすとかぶのアンチョビ風味オイルソース
Spaghetti with whitebait & turnip, anchovy garlic oil sauce

3/18,19,20 Fri.Sat.Sun
A:若鶏のモッツァレラ焼き トマトマスタードソース
Chicken mozzarella with tomato mustard sauce
B:スパゲッティ 小海老とブロッコリーのトマトクリーム
Spaghetti with shrimp & broccoli, tomato cream sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

3/21,22 Mon.Tue.
A:豚ロースのカツレツ 味噌風味赤ワインソース
Pork cutlets with miso-red wine sauce
B:スパゲッティ アスパラガスとじゃがいものポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ ハムと小柱、しいたけのクリームソース
Spaghetti with ham, bay scallops & shiitake, cream sauce

3/23,24 Wed.Thu.
A:若鶏のハーブパン粉焼き レモンクリームソース
Herb crusted chicken with lemon cream sauce
B:スパゲッティ ベーコンと菜の花のアラビアータ風
Spaghetti with bacon & field mustard, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ 桜海老と青菜のペペロンチーノ
Spaghetti with sakura shrimp & greens, garlic oil sauce

3/25,26,27 Fri.Sat.Sun
A:豚肩ロースのグリル ピッツァソース
Pork shoulder steak with pizza sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのポモドーロ ボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ 鶏ひき肉とカリフラワーのゴルゴンゾーラ風味クリーム
Spaghetti with ground chicken & cauliflower, gorgonzola cream sauce
posted by ベルマーレ at 21:33| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする