ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2016年02月26日

ランチメニューのご案内

2/29 3/1 Mon.Tue.
A:豚肩ロースのグリル マリナーラ風ソース
Pork shoulder steak with marinara sauce
B:スパゲッティ 小海老とハム、オリーブのポモドーロ
Spaghetti with shrimp, ham & olives, tomato sauce
C:スパゲッティ 鶏ひき肉ときのこのクリームソース
Spaghetti with ground chicken & mushroom, cream sauce

3/2,3 Wed.Thu.
A:サーモンのフリット ディル風味タルタルソース
Deep-fried salmon with dill tartar sauce
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 小柱と菜の花、プチトマトのオイルソース
Spaghetti with bay scallops, greens & cherry tomatoes, garlic oil sauce

3/4,5,6 Fri.Sat.Sun
A:若鶏のモッツァレラ焼き ピッツァソース
Chicken mozzarella with pizza sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのポモドーロ ボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

3/7,8 Mon.Tue.
A:豚ばら肉のボイル グリーンソース
Boiled pork belly with green sauce
B:スパゲッティ 揚げなすのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ しらすとブロッコリー、ドライトマトのオイルソース
Spaghetti with whitebait, broccoli & sun-dried tomatoes, garlic oil sauce

3/9,10 Wed.Thu.
A:若鶏のグリル ディアヴォラ風
Chicken diavola
B:スパゲッティ 豚肉とグリーンピースのポモドーロ マスカルポーネ風味
Spaghetti with pork & peas, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ 小海老と芽キャベツ、筍のハーブバター風味
Spaghetti with shrimp & vegetables, herb-butter sauce

3/11,12,13 Fri.Sat.Sun
A:豚ロースのモッツァレラ焼き 粒マスタードソース
Pork mozzarella with whole-grain mustard sauce
B:スパゲッティ 桜海老と青菜のアラビアータ風
Spaghetti with sakura shrimp & greens, arrabbiata sauce
C:スパゲッティ 牛ひき肉とじゃがいものローズマリー風味クリーム
Spaghetti with ground beef & potato, rosemary cream sauce
posted by ベルマーレ at 22:40| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2016年02月07日

ランチメニューのご案内

2/15,16 Mon.Tue.
A:若鶏のモッツァレラ焼き ピッツァソース
Chicken mozzarella with pizza sauce
B:スパゲッティ 小柱とあさつき、オリーブのポモドーロ
Spaghetti with bay scallops, scallion & olives, tomato sauce
C:スパゲッティ 鶏ひき肉とカリフラワーのゴルゴンゾーラ風味クリーム
Spaghetti with ground chicken & cauliflower, gorgonzola cream sauce

2/17,18 Wed.Thu.
A:カレイのフリット サウザンドアイランドドレッシング
Deep-fried flounder with thousand island dressing
B:スパゲッティ アマトリーチェ風
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ しらすのペペロンチーノ ハーブパン粉風味
Spaghetti with whitebait & herb crumbs, garlic oil nsauce

2/19,20,21Fri.Sat.Sun
A:豚肩ロースのグリル バルサミコとポン酢のヴィネグレット
Pork shoulder steak with balsamic ponzu vinaigrette
B:スパゲッティ 小海老とグリーンピースのトマトマスカルポーネ風味
Spaghetti with shrimp & peas, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

2/22,23 Mon.Tue.
A:豚ロースのカツレツ トマトマスタードソース
Pork cutlets with tomato mustard sauce
B:スパゲッティ ハムときのこのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with ham & mushroom, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ 桜海老と白菜のオイルソース
Spaghetti with sakura shrimp & Chinese cabbage, garlic oil sauce

2/24,25 Wed.Thu.
A:牛肉のミートローフ 赤ワインソース
Meatloaf with red wine sauce
B:スパゲッティ モッツァレラとバジルのポモドーロ
Spaghetti with mozzarella & basil, tomato sauce
C:スパゲッティ 牡蠣と春菊のアンチョビ風味オイルソース
Spaghetti with oyster & garland chrysanthemum, garlic oil sauce

2/12,13,14 Fri.Sat.Sun
A:若鶏のソテー 粒マスタード風味クリームソース
Chicken sauté with mustard cream sauce
B:スパゲッティ ボローニャ風ミートソース
Spaghetti with Bolognese sauce
C:スパゲッティ たらことブロッコリーのソース
Spaghetti with cod roe & broccoli
posted by ベルマーレ at 11:00| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする