ベルマーレのランチ
Aランチ(メイン料理)  ¥1000
Bランチ(スパゲッティ)  ¥900
Cランチ(スパゲッティ)  ¥900
Aランチ+BランチまたはCランチの半量  ¥1350
BランチとCランチの盛り合わせ  ¥1000
ラザニアランチ  ¥1100

*すべてのランチにサラダとドリンクが付きます
*当日の仕入れにより内容が変更になる場合がございます
*ランチのラストオーダーは16時です

2015年12月16日

ランチメニューのご案内

12/21,22 Mon.Tue.
A:豚肩ロースのグリル マリナーラソース
Pork shoulder steak with marinara sauce
B:スパゲッティ モッツァレラとバジルのポモドーロ 焦がしバター風味
Spaghetti with mozzarella & basil, tomato brown butter sauce
C:スパゲッティ 鶏ひき肉ときのこのクリームソース
Spaghetti with ground chicken & mushroom, cream sauce

12/23,24 Wed.Thu.
A:若鶏のソテー セージ風味クリームソース
Chicken sauté with sage cream sauce
B:スパゲッティ 小海老とズッキーニのポモドーロ マスカルポーネ風味
Spaghetti with shrimp & zucchini, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with carbonara sauce

12/25,26,27 Fri.Sat.Sun.
A:豚ロースのモッツァレラ焼き ピッツァソース
Mozzarella pork loin with pizza sauce
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ いろいろな魚介のレモン風味オイルソース
Spaghetti with mixed seafood lemon oil sauce

12/28 29 Mon. Tue.
A:牛肉の辛いトマト煮込み
Spicy beef stew with tomatoes
B:スパゲッティ 揚げなすのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with deep-fried egg plant, tomato ricotta sauce
C:スパゲッティ ツナとキャベツのアンチョビ風味オイルソース
Spaghetti with tuna & cabbage, anchovy oil sauce

1/4,5 Mon.Tue.
A:若鶏のオーブン焼き 粒マスタード風味クリームソース
Baked chicken with mustard cream sauce
B:スパゲッティ 牛ひき肉とハーブ、オリーブのポモドーロ
Spaghetti with ground beef, herbs & olives, tomato sauce
C:スパゲッティ 小柱と生海苔のクリーム 柚子こしょう風味
Spaghetti with bay scallops & laver, yuzu-pepper cream sauce

1/6,7 Wed.Thu.
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレットソース
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ ハムとマッシュルームのトマトクリーム
Spaghetti with ham & mushroom, tomato cream sauce
C:スパゲッティ 小やりいかと菜の花のタプナード風味
Spaghetti with squid &
posted by ベルマーレ at 11:02| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2015年12月06日

ランチメニューのご案内

12/7,8 Mon.Tue.
A:若鶏のオーブン焼き ピッツァソース
Baked chicken with pizza sauce
B:スパゲッティ ツナときのこのポモドーロ ボスカイオーラ風
Spaghetti with tuna & mushroom, boscaiola sauce
C:スパゲッティ 小柱と生海苔の柚子こしょう風味クリーム
Spaghetti with bay scallops & laver, yuzu-pepper cream sauce

12/9,10 Wed.Thu.
A:ノルウェーサーモンのフライ ディル風味タルタルソース
Deep-fried salmon with dill tartar sauce
B:スパゲッティ 牛ひき肉とオニオンのポモドーロ チェダー風味
Spaghetti with ground beef & sauté onions, tomato cheddar sauce
C:スパゲッティ 鶏肉と春菊のごま風味オイルソース
Spaghetti with chicken & greens, sesame oil sauce

12/11,12,13 Fri.Sat.Sun.
A:豚肩ロースのグリル バルサミコのヴィネグレットソース
Pork shoulder steak with balsamic vinaigrette
B:スパゲッティ 桜海老のポモドーロ マスカルポーネ風味
Spaghetti with shrimp, tomato mascarpone sauce
C:スパゲッティ チリ風味カルボナーラ
Spaghetti with chili carbonara sauce

12/14 15 Mon. Tue
A:若鶏のソテー シャンピニオン風味クリームソース
Chicken sauté with mushroom cream sauce
B:スパゲッティ 小海老のポモドーロ パプリカ、ゴルゴンゾーラ風味
Spaghetti with shrimp, bell pepper & gorgonzola sauce
C:スパゲッティ 牡蠣と芹、水菜のコラトゥーラ風味オイルソース
Spaghetti with oyster & potherb, colatura garlic oil sauce

12/16,17 Wed.Thu.
A:豚ロースのモッツァレラ焼き トマトマスタードソース
Mozzarella pork loin with tomato mustard sauce
B:スパゲッティ アマトリチャーナ
Spaghetti with amatriciana sauce
C:スパゲッティ 帆立といろいろな野菜のクリームソース
Spaghetti with scallop and mixed vegetables, cream sauce

12/18,19,20 Sat.Sun.
A:牛ばら肉の赤ワイン煮込み
Braised beef rib with red wine
B:スパゲッティ かぼちゃとパンチェッタのポモドーロ リコッタ風味
Spaghetti with pumpkin & pancetta, tomato ricotta sauice
C:スパゲッティ いかとオリーブ、ハーブのオイルソース
Spaghetti with squid, olives & herbs, garlic oil sauce
posted by ベルマーレ at 11:47| ランチメニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする